HANDELSBETINGELSER

FRAGT & LEVERING

Leveringstiden indenfor Danmark er op til 10 arbejdsdage og du betaler kun x kroner i fragt eller gratis fragt hvis du bestiller for over x kroner.

Vi sælger også til kunder udenfor Danmark.

SIKKER BETALING

Vi accepterer betaling med Visa, Mastercard og PayPal. Al betaling sker via sikker krypteret kommunikation. Når du betaler for dit køb bekræfter du at du er ejer af et bestemt betalingsmiddel eller at du har ejerens tilladelse til at foretage et køb.

Vi accepterer køb med Visa, Mastercard, og PayPal.

FORTRYDELSESRET

Vi har en 30 dages fortrydelsesret fra dagen du bestiller varen. Alle varer som returneres skal være i en sådan stand at varen kan videresælges. Før varen tilbagesendes bedes man kontakte: info@waperture.com. Returneringsomkostninger betales af kunden.

Hvis du har modtaget en bestilling som under transporten er blevet beskadiget eller hvis du har modtaget et defekt produkt, bedes du kontakte vores kundeservice. Herefter vil vi erstatte produktet eller udstede en tilbagebetaling. Hvis man ønsker at fremføre en klage bedes du skrive til: info@waperture.com

AFVIGELSER

Vi forsøger hårdt på at holde alle typografiske fejl, unøjagtigheder, udeladelser som relaterer til produktbeskrivelser, priser, transporttider og tilgængelighed til et minimum, men overseelser kan hænde. Vær opmærksom på at forskellige skærme og skærmindstillinger kan påvirke hvordan produkternes farver ser ud. Vareeksempler kan kun benyttes som reference og er ikke et perfekt modstykke.

 

 

PERSONDATAPOLITIK

Det private data vi indsamler bruges til at stille en service til rådighed for brugeren i salget af varer såsom betaling og mulig levering.

Det private data som indsamles til at udføre betaling kan inkludere: betalingskortinfo, info om bankkonto der bruges til køb af en vare eller info om anden form for mulig betaling. Typen af indsamlet data beror på hvilket betalingssystem der tages i brug ved et givent køb.